Klubbkläder

Handla klubbkläder på Stadium.se

Klubben har ett avtal med Stadium där vi kan handla klubbkläder av märket Craft i den web shop Stadium lagt upp för oss. För att komma till Lidingö Simklubbs sida så går ni in på Stadium.se, klickar på Föreningar i rubrikraden och skriver sedan in Lidingö Simklubb i rutan för ”Sök efter förening”. Därefter klickar ni på Lidingö Simklubb som visas efter sökningen. Sedan är det bara att beställa de tröjor eller byxor ni önskar.

Vill ni inte gå igenom de stegen så sök direkt med webbläsaren på följande länk: https://www.stadium.se/foreningar/2367563

Om ni vill ha ert namn bak på tröjorna så bocka i rutan för ”Valbart tryck” så öppnas en ruta där ni fyller i er text.

Det kommer inte att vara några sponsortryck på tröjorna. Det som trycks är Lidingö Simklubbslogga på bröst och rygg samt namn för er som beställer det.

3-8 dagars leveranstid.
 

Simmössor

Simmössa med Lidingö Simklubbs logotype köper ni av tränarna i Gångsätrahallen eller på tävling då tränarna har med sig simmössor. Mössorna kostar 110kr och betalas med swish till klubbens konto 1232207967

 

Simkläder och simutrustning på Swimshop och Swimstore

Som medlemmar i Lidingö Simklubb har vi nu två ställen där vi kan köpa simkläder och simutrustning till rabatterade priser. Vi har nu ett nytt samarbete med Swimshop som komplement till vår tidigare samarbetspartner Swimstore. På Swimstore kan ni endast handla på internet. På Swimshop är det i huvudsak internethandel som gäller men det går om ni kontaktar dem först också att handla i deras affär/lager på Västmannagatan 77.

 

SWIMSHOP

www.swimshop.se

Inköp av simartiklar såsom badbyxor/baddräkter, simglasögon mm. Rabatt som ges är minst 10–25% på ordinarie pris.  Avtal: Rabattkod som används vid utcheckningen är:  LS2024 10–25% rabatt (beroende på produkt).
Förutsätter att ni uppger klubbtillhörighet via rabattkoden. Dessutom får medlemmar erbjudanden på reavaror mm i förtid, samt extra rabatt inköp tävlingsdräkter minst 1 gång per år.

 

SWIMSTORE

www.swimstore.se

Lidingö Simklubb har 10% rabatt på produkter i Swimstores sortiment av simkläder, träningsutrustning mm med undantag för Limited Edition och Outlet då det är de priserna som gäller.

I huvudsak är det produkter från Arena som ingår i Swimstores sortiment. För att få rabatten när ni handlar på Swimstore.se gör så här:

Klicka på ”Logga in” längst upp till höger

Då kommer ni till inloggningen och där är våra inloggningsuppgifter:

E-post: lidingosim@gmail.com
Lösenord: 22LÖS23

Logga in med simklubbens unika e-post och simklubbens unika lösenord. Tänk på att de unika inloggningsuppgifterna tillhör Lidingö Simklubb och ingen annan. Missbrukas detta tas inloggningen bort omgående för alla i simklubben