Nyheter

Årsmöte Lidingö Simklubb den 29 april

  • 22 apr 2024

Välkomna till årsmöte måndagen den 29 april kl 18.30.

Vi lånar handbollens klubblokal i källarplanet på Svalvägen 32 för vårt årsmöte. Ingången är rakt över parkeringen vid Gångsätrahallen.

Det är några nya styrelseledamöter som ska väljas den här gången då vi har fyra st som avgår efter långt och engagerat styrelsearbete. Förutom valet av nya styrelseledamöter är det vår förhoppning att vi kan få två ledamöter till i valberedningen som kompletterar den ende valberedningsperson vi haft de senaste två åren. Gärna intresserade med barn/ungdomar i de yngre åldersgrupperna för att upprätthålla en kontinuitet i föreningsengagemanget.

Årsmöteshandlingar hittar ni på klubbens hemsida
https://www.lidingosim.se/foreningen/viktiga-dokument/arsmote-29-april-2024/

Med vänliga hälsningar
Lidingö Simklubb

Framgångar i Masters-VM

  • 14 mar 2024

Vi får inte glömma bort att Lidingö Simklubb också har en livaktig och många gånger framgångsrik mastersgrupp med goda resultat på våra svenska mästerskap för mastersimmare.
Nu har Eric Sjöström verkligen satt Lidingö Simklubb på mastersimningens världskarta då han på Masters-VM i Doha i början på mars i sin åldersklass tog silver på både 100m och 200m bröst samt en 4:e plats på 200 medley.

Nästa tävling för Eric och klubbens masterssimmare är helgen den 22-24 mars då Eskilstuna är värd får årets Masters-SM. Vi håller tummarna för och lyckönskar våra masterssimmare till ett bra SM.

Äntligen terminsstart!

  • 6 sep 2023

Med start idag 26/8 börjar alla våra grupper dra igång för höstterminen.

Välkomna att tjuvstarta terminen!

  • 27 aug 2023

Vi kommer tjuvstarta terminen med en vecka simträning där vi kommer träna på grunderna i simning och visa på hur det är att simma i vår verksamhet. Vi kommer ha 4 tillfällen under vecka 33.

Vuxencrawl HT23

  • 24 jul 2023

Välkomna till Lidingö Simklubbs crawlkurs för vuxna. Kursen är nivåindelad i en nybörjargrupp om du vill lära dig grunderna till att simma crawl och en fortsättningsgrupp för de som gått vår nybörjarkurs eller redan har lite crawlteknik.